цена:

112300 лв.

спести 20%
1 2
  Столицата на Модата Милано ви очаква..   Екскурзия до Анкара, Кападокия, Коня..
 1. Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
      Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 *   Ваучерът включва: транспорт, Настаняване в хотели 3 * : 2 нощувки със закуски в Рим или Римини (полуцентрален хотел), 2 нощувки със закуски  в района на Рим, 2 нощувка със закуска в района на Лидо ди Йезоло, Падуа или Венеция, 2 нощувка със закуска в Монтекатини.
 *  След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 7 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните              доплащанията към пакета;
 *  Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места на тел: 02/ 987 77 00.
 *  Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна; За смяна на дата (при възможност) се налага наказателна такса в размер на 30.00 лв. на                човек;
 *  Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане; 
 *  Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя; 
 *  След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност; 
 *  Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й.

Нова Година в Италия - Grande Italy с полет от София Самолетна 8 дневна екскурзия за Нова Година 2019 !

 1. Дата на провеждане: 28.12 – 04.01.2019г.
    Пакетът включва:
 •   Самолетен билет с АК "Райън еър " с включени летищни такси'
 •   Автобус и екскурзовод на руски език през цялото време с групата;
 •   2 часова пешеходна екскурзия на Флоренция с екскурзовод на руски език;
 •   Екскурзия до Венеция с местния екскурзовод на руски език ( цената на корабчето се заплаща допълнително);
 •   3 часова обиколка на Рим, разходка сред невероятните паметници на старинния Рим;
 •   Посещение на  Сан Марино;
 •   Настаняване в хотели 3 * :
  - 2 нощувки със закуски в Рим или Римини (полуцентрален хотел);
  - 2 нощувки със закуски  в района на Рим;
  - 2 нощувка със закуска в района на Лидо ди Йезоло, Падуа или Венеция;
  - 2 нощувка със закуска в Монтекатини. 
   Пакетът не включва:
 •   Всички допълнителни екскурзии;
 •   Чекиран голям багаж;
 •   Допълнителни хранения, напитки, бакшиши и всичко, което не е упоменато в програмата, както и градска такса;
 •   Билет за кораб  до площад Сан Марко – Венеция и обратно;
 •   Новогодишна Празнична Вечеря ( заплаща се по-желание );
 •   СЛУШАЛКИ : заплащат се задължително / на място /  15 евро  пакетна цена  за всички екскурзии по програмата; 

           ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ : Градските такси не са включени в цената и се заплащат на място!
           РИМИНИ : Хотел 3* : 1,50 eвро / на човек / ден
           МОНТЕКАТИНИ : Хотел 3* : 1 eвро / на човек / ден
           РИМ : Хотел 3* : 4 eвро / на човек /ден
          
           
Програма:
Ден 1
София - Рим /Чампино - Римини
Полет от София за Рим в 06:40ч. Кацане на летище Чампино в 07:35ч. и трансфер.Свободно време . Следобяд отпътуване за  Рим или Римини / трансфера до Римини може да е с автобус или  влак/ . Настаняване в  хотел 3* в Римини. Нощувка.

Ден 2
Римини - Сан Марино - Римини
Закуска. Сутринта трансфер до Сан Марино. Обзорна екскурзия. Връщане в Римини. Нощувка.

Ден 3
Римини– Венеция
Закуска. Трансфер с автобус до пристанището. Трансфер до Венеция (билетът за корабчето се заплаща на място – 20 евро в двете посоки) и среща с месния екскурзовод за 1.5 часа обиколка на града. Свободно време. По желание, срещу допълнително заплащане - *посещение на Двореца на Дожите, разходка с гондола или моторна лодка по Канале Гранде. Трансфер с лодка до паркинга на автобуса и отпътуване.Настаняване в хотел 3* в района на Лидо ди Йезоло, Падуа или Венеция. Нощувка.

Ден 4
Монтекатини –Верона -  Пиза
Закуска. Трансфер до Верона. Свободно време.  По желания , срещу допълнително заплащане-* екскурзия до Верона. Трансфер до Монтекатини. Свободно време или по пожелание, срещу допълнително заплащане -* eкскурзия до Пиза. Клиентите избрали да посетят Пиза , ще имат възможност и да посетят типична тосканска ферма , където могат да се насладят на обяд с най-добрите тоскански продукти( обяда се заплаща допълнително ). Връщане в Монтекатини. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!  Нощувка.

Ден 5
Монтекатини Терме - Сиена – Сан Джиминяно –Флоренция-  Монтекатини Терме
Закуска. Отпътуване за Флоренция. Пешеходна екскурзия на града. Свободно време. По желание, срещу допълнително заплащане - *туристическа обиколка на Сиена и Сан Джиминияно с екскурзоводско обслужване на руски език. Клиентите останали във Флоренция , но не закупили допълнителната екскурзия до Сиета и Сан Джиминияно , се придвижват самостоятелно с влак обратни до хотела в Монтекатини . Нощувка

Ден 6
Монтекатини Терме - Рим  
Закуска. Трансфер до Рим. Настаняване в хотел. Свободно време. По желание, срещу допълнително заплащане - * допълнителна екскурзия “Християнски Рим “/ “Имперски Рим”. Следобяд среща с екскурзовода за 3 часова обиколка на града, разходка сред невероятните паметници на старинния Рим. Свободно време. По желание, срещу допълнително заплащане - *екскурзия "Нощен Рим". Нощувка

Ден 7
Рим – Неапол – Помпей - Рим
Закуска.Свободно време в Рим. По желание, срещу допълнително заплащане - *целодневна екскурзия до руините на Помпей и туристическа обиколка на Неапол. Свободно време. Връщане в Рим. Нощувка.

Ден 8
Рим / Чампино - София
Закуска. Трансфер до летище Чампино. Полет в 08:00ч. Кацане в София в 10:50ч


   ЦЕНИ НА ДОП. ЕКСКУРЗИИ ЗАПИСВАНИ НА МЯСТО  /провеждат се на руски език :
 •   Нощен Рим /3 часа / - €30   Помпей /3 часа/ и Неапол  /3 часа / - €70
 •   Типичен италиански обяд в Помпей - €16
 •   Пиза   /1,5 часа / - €40
 •   Галерия Уфиций  / 1,5 часа + включен гид и вход + слушалки / - €44
 •   Дворецът Пити    / 1,5 часа + включен гид и вход + слушалки / - €40
 •   Типичен Тоскански Обяд - €18   
 •   Билет за корабчето до Венеция - €20
 •   Дворецът на Доджите / 1,5 часа + включен гид и вход + слушалки/ - €38   
 •   Сиена  и  Сан Джиминияно / 1,5 часа / - €60                               
 •   Входен билет за Ватиканските Музеи - €30
 •   Входен билет за руините на Помпей - €16
 •   Верона - €38
 •   Екскурзия “Нощен Рим” - €30
 •   Екскурзия “Християнски Рим” - €38
 •   Екскурзия “Имперски Рим “ - €38
Условия за пътуване:
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Туроператора има сключена застраховка 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД "АРМЕЕЦ"- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператора предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските тарифи на авиокомпанията и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места в авиокомпанията към момента на закупуване на туристическия пакет.
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Плащане за екскурзия:Капаро в размер на 60% от пълната стойност на пътуването (включително летищтни такси и други задължителни доплащания по конкретната оферта), упомената като крайна сума в договора при записванe. Сумата е невъзвръщаема, независимо от датата на анулиране. Пълно плащане е дължимо не-по късно от 30 работни дни преди датата на заминаване.При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.


Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е от 15.08.2017 до 19.11.2018г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер.

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, ул. "Уилям Гладстон" 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403 и 02 980 74 85
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (N 15 921 1315 0000501313 при ЗАД "Армеец" с обхват до 26.11.2016г.), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 19:00 часа,
събота от 10:00, до 16:00 часа, неделя - почивен ден

Коректност на партньора:      

цена:

112300 лв.


плати капаро 50.00 лв. доплати 1073.00 лв.
спести 20% стойност 140800 лв. спести 28500 лв.
  6 закупени