цена:

71400 лв.

спести 22%
1 2 3 4 5
  Нова година 2019 в TITANIC DELUXE BELEK 5*,..   До Мадрид и обратно с посещение на..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 * Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 * Ваучерът включва: транспорт, 8 нощувки със закуски в посочените по програма хотели;
 * Aко сте използвали услугата за заплащане само на капаро, след закупуването на ваучера се задължавате да доплатите останалата сума в офис на Караджъ Турс, в случай че не сте, ваучерът не подлежи на възстановяване; 
 *След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 7 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните доплащанията към пакета;
 * Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна; За смяна на дата (при възможност) се налага наказателна такса в размер на 30.00 лв. на човек;
 * Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане; 
 * Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя; 
 * След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност; 
 * Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й;

Екскурзия до Австрия, Германия, Люксембург, Франция, Швейцария и Италия

Екскурзия до Австрия, Германия, Франция, Швейцария и Италия с 8 нощувки със закуски с посещение на Виена, Залцбург, Мюнхен, Страсбург, Люксембург, Париж, Женева, Лозана, Веве, Милано и Венеция 

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус по маршута;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2, 3 или 4* в района на Виена / Линц;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2, 3 или 4* в Страсбург;
 • 3 нощувки със закуски в хотел 2, 3 или 4* в Париж;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2, 3 или 4* в района на Женева;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2, 3 или 4* в Милано;
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2, 3 или 4* в Венеция;
 • Автобусна и пешеходна обиколка на Залцбург;
 • Автобусна и пешеходна обиколка на  Мюнхен;
 • Автобусна и пешеходна обиколка на Страсбург;
 • Автобусна и пешеходна обиколка на Париж; 
 • Автобусна и пешеходна обиколка на Милано;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута.

   ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни е БЕЗПЛАТНО;
 • Пътни, гранични, магистрални такси, паркинги и комендировачни на автобусни шофьори  - 42 евро / 82.14 лв. на човек (задължително доплащане);
 • Градски такси на хотелите по маршрута по 36 лева на човек;
 • Медицинска застраховка с Асистанс - 2лв. на ден, общо 22лв. за лица до 65 ненавършени години (заплаща се допълнително към екскурзионния пакет);
 • Туристическа обиколка във Виена - 15 евро / 29.33 лева на човек при минимум 20 човека
 • Културна програма в центъра на град Люксембург - 20 евро / 39.11 лв;
 • Разходка с корабче по Сена - 29 лева на човек при минимум 20 човека; 
 • Нощен тур в Париж - 15 евро / 29.33 лв при минимум 20 човека;
 • Трансфер до двореца Версай - 15 евро / 29.33 лв. при минимум 20 човека;
 • Панорамна обиколка на Женева, Лозана, Веве и Монтрьо - 30 евро / 58.67 лева на човек при минимум 20 човека;
 • Панорамна обиколка на Венеция, с включени билети за корабче - 25 евро / 48.90 лева на човек при минимум 20 човека;
 • Входни такси на посещаваните обекти.
 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ КЪМ ПАКЕТА:
 • Градски, пътни, магистрални и гранични такси по целия маршрут - при резервация и сключване на договор 82.14 лева на човек. 
 • Медицинска застраховка с Асистанс - 2лв. на ден, общо 22лв. за лица до 65 ненавършени години. 
 • Доплащане за градски такси на хотелите по маршрута 36 лева на човек
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ КЪМ ПАКЕТА:
Панорамни обиколки на Швейцарската ривиера (Женева, Лозана, Монтрьо) и градчето Сирмионе до езерото Ди Гарда  –  при резервация и сключване на договор 80 лева на човек. 
Доплащане за градски такси на хотелите по маршрута 36 лева на човек
 

ПРОГРАМА:

Ден 1 
16:00ч. отпътуване от Пловдив в 18:00ч. от София по маршрут Ниш - Белград - Будапеща - Виена.

Ден 2 
Около обед пристигане в района на Виена. 
Свободно време за разходки и покупки или екскурзия по желание:
Екскурзия по желание: Панорамна обиколка на града: Къщата на Хундертвасер; Рингът; дворецът Белведере; Операта; Паметникът на Мария Терезия; дворецът Хофсбург; пл. Грабен; Катедралата; Щефансдом; Кертнерщрасе; Кметството. Свободно време в центъра на града. Настаняване в района на Виена / Линц късно вечерта. Нощувка.

Ден 3 - Закуска
В 08:00 ч. Отпътуване за Залцбург. Автобусна и пешеходна обиколка на града. Отпътуване за Мюнхен. Автобусна и пешеходна обиколка на града. Отпътуване за Страсбург. Настаняване. Нощувка.

Ден 4 - Закуска.
След закуска автобусна и пешеходна обиколка на Страсбург. Свободно време. 
По желание и срещу доплащане - културна програма в центъра на град Люксембург (3 часа). Отпътуване за Париж. Настаняване. Нощувка.

Ден 5 - Закуска
Автобусна и пешеходна обиколка на Париж: бул. Шанз-Елизе; Трокадеро; Домът на инвалида; Латинският квартал; Парижката св. Богородица; хълмът Монмартър. 
По желание и срещу доплащане - изкачване на Айфеловата кула и/или разходка с кораб по Сена. Нощувка.

Ден 6 - Закуска.
Закуска. Посещение на Пантеона, Сорбоната и Градините на Люксембургския дворец. По желание и срещу доплащане - посещение на Лувъра и/или нощен тур на Париж с фото паузи на площад Пигал пред Мулен Руж, Айфеловата Кула, Шанз-Елизе пред Лидо, Паметника на принцеса Даяна, Операта и други. Нощувка

Ден 7 - Закуска.
По желание и срещу доплащане - посещение на Версай. Отпътуване за района на Женева. Нощувка.

Ден 8 - Закуска.
По желание и срещу доплащане - панорамна обиколка на Швейцарската ривиера - Женева, Лозана, Веве и Монтрьо. Програма по брега на езерото Леман. Фото пауза при паметника на легендата Фреди Меркюри - един от основните композитори на рок групата Queen. Отпътуване за района на Милано. Настаняване. Нощувка.

Ден 9 - Закуска.
Програма в Милано: замъкът Сфорца; катедралата "Дуомо"; операта Ла Скала. Отпътуване за курорта Лидо ди Йезоло край Венеция. Настаняване. Нощувка.

Ден 10  - Закуска. 
По желание и срещу доплащане - екскурзия до Венеция с посещение на пл. Сан Марко, катедралата "Сан Марко", Двореца на Дожите, Камбанарията, моста Риалто и Търговския базар. Свободно време. Отпътуване за България. Нощен преход.

Ден 11
Пристигане в България около обяд.


Условия за пътуване:
 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
 • При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 41 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 93 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 163 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за  разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
          туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.


Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е от 19.10.2018 до 28.01.2019г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер. 


Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, София 1202, ул. Георги Бенковски 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Задължителна застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица №00088321/13062110000184/26.02.2021 г. с валидност до 30.04.2022 г. издадена от ЗК "Лев Инс" АД с адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 18:00 часа

Коректност на партньора:      

цена:

71400 лв.


плати капаро 20.00 лв. доплати 694.00 лв.
спести 22% стойност 92000 лв. спести 20600 лв.
  7 закупени