цена:

22200 лв.

спести 25%
1 2 3 4
  MIRAGE WORLD HOTEL 4* - почивка в Мармарис,..   Автобусна екскурзия до АЛБАНИЯ..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
* Ваучера включва транспорт,1 нощувка в Букурещ и 1 закуска в Хотел 2/3* ;1 нощувка в Синая и 1 закуска в Хотел 2/3* ;1 нощувка в Сибиу и 1 закуска в Хотел 2/3* ; водач от фирмата организатор;
* Ваучерът е за един човек, настанен в двойна стая;
* Ваучерът важи за дати на отпътуване: 28.02.2021; 30.04.2021; 06.05.2021; 22.07.2021; 03.09.2021; 23.09.2021;
* Задължително доплащане на градски такси за хотелите по маршрута 7.20 евро / 14.08 лева на човек (заплаща се задължително към пакета); 
* След закупуване на ваучер е необходимо в срок от 7 дена да сключите договор за организирано пътуване в офис на "Караджъ Турс";
* Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане;
* След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност;
* Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й.

Румъния - Легендите на Трансилвания с 3 нощувки до Букурещ, Бран, Брашов, Синая и Сибиу от София, В. Търново и Русе

Румъния - Легендите на Трансилвания с 3 нощувки до Букурещ, Бран, Брашов, Синая и Сибиу от Софив, В. Търново и Русе

ДАТИ НА ПЪТУВАНЕ: 28.02.2021; 30.04.2021; 06.05.2021; 22.07.2021; 03.09.2021; 23.09.2021;

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт България – Румъния - България с лицензиран туристически автобус или микробус,
 • 3 нощувки с 3 закуски в хотели 2*/3* , разпределени съответно:
  - 1 нощувка в Букурещ и 1 закуска;
  - 1 нощувка в Синая и 1 закуска;
  - 1 нощувка в Сибиу и 1 закуска;
 • Пешеходна разходка на Сигишоара
 • Фотопауза при Укрепената църква в Биертан 
 • Пешеходна разходка на Сибиу;
 • Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния.

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Градски такси за хотелите по маршрута 7.20 евро / 14.08 лева на човек (заплаща се задължително към пакета);
 • Медицинска застраховка с Асистанс 9 лева на човека за целия период за лица над 65г 18 лева;
 • Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни са БЕЗПЛАТНИ;
 • Разходи от личен характер;
 • Програми по желание;
 • Медицинска застраховка в зависимост от желаното покритие;
 • Обяди и вечери;
 • Входните такси на посещаваните обекти (около 60 румъски леи).
ПРОГРАМА:

Ден 1
Отпътуване в 05:00 часа от Трафик Маркет пред Централна гара София от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут София – Велико Търново – Русе - Дунав мост. Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. На обяд пристигане в Букурещ. Настаняване.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Панорамна обиколка на Букурещ (минимум 1ч. и половина): Триумфалната арка; Храмът на музиката "Атене"; Националният театър; Парламентът; Патриаршеската катедрала; Университетът; Площадът на революцията. Нощувка.

Ден 2 - Закуска.
Към 8:00 ч. отпътуване за Трансилвания. Настаняване в Синая / Пояна Брашов / Брашов.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Панорамна екскурзия до Синая, Бран, Брашов /без включени билети/: Най-голямата забележителност на този известен планински курорт е замъкът Пелеш, който мнозина нареждат сред най-красивите в Европа. Строителството му започва през 1873 г., по заповед на румънския крал Карол I. Днес замъкът работи като музей, притежаващ изключително богата колекция от произведения на изкуството. Отпътуване за Бран. Посещение на замъка в Бран, известен още като Замъка на граф Дракула, който легендите свързват с името на Влад Цепеш – митичен румънски владетел, известен със своята жестокост: той набучвал на кол враговете си, крадците и престъпниците и ги оставял да умрат от загуба на кръв. Отпътуване за Брашов. Градът, разположен в южните Карпати, впечатлява със своята готическа, барокова и ренесансова архитектура. Тук можете да видите Старото кметство – сега исторически музей; красивата ренесансова сграда на Дома на търговеца – сега известен ресторант; Черната църква – най-голямата готическа църква в Румъния. Името й идва от пожар през 1689 г., който почернил стените. Пак в нея се намира и един от най-големите органи в Източна Европа. Връщане в Синая и прибиране в хотела.
Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзии по желание:
Екскурзии по желание: Традиционна вечеря в местен ресторант. Нощувка.

Ден 3 - Закуска.
Отпътуване за Сигишоара - Биертан - Сибиу. Сигишоара - един от най-добре запазените средновековни градове в Европа, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО и родно място на Влад Цепеш - Дракула. Пешеходна разходка в центъра на града: Цитаделата, Часовниковата кула, Църквата на Доминиканския манастир, Къщата на Влад Цепеш - Дракула, Венецианската къща, Покритото стълбище и Църквата на хълма. Отпътуване за Сибиу. По пътя - фотопауза при Укрепената църква в Биертан - впечатляващ средновековен паметник под закрилата на ЮНЕСКО. Следобед пристигане в Сибиу – най-големият и богат град в средновековна Трансилвания, от 2004 г в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, избран за културна столица на Европа през 2007 г. Настаняване в хотела. Пешеходна разходка в центъра на града – Моста на лъжците, площад Хует – немското училище, музеят „Брукентал”, Евангелистката църква. Свободно време за самостоятелна разходка. 
По желание: Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за самостоятелна разходка.
Около обяд отпътуване за България и пристигане в София късно вечерта.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция чрез закупуване на ваучер от сайтове за групово пазаруване. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
За програми, в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
Срок за записване: до запълване на свободните места.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 20 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 40 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 75 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога са били направени резервациите. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер на 50% от пакетната цена.
Туристите пътуват с международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията или с лична карта;
Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите      страници на международния паспорт или лице на личната карта.
За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.

Необходими документи: валиден задграничен паспорт 6 месеца след датата на завръщане или лична карта. За лица под 18г - нотариално заверена родителска декларация - оригинал + 2 копия. Посещаваната страна е без специфични санитаро-хигиенни и митнически изисквания спрямо българските граждани.
Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи.

Туроператорът има сключена застраховка 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД "АРМЕЕЦ"- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

Офертата е предоставена от Караджъ Турс Интернешънъл ООД, ЕИК BG131323312. Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е до 07.02.2021г. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум два ваучера.

Възможни дати за тръгване

222.00 лв.
30.04.2021 05:00ч. стара цена: 295.00 лв., спести: 25%
Потегляне от: София, Русе, Велико Търново, Ботевград
222.00 лв.
06.05.2021 05:00ч. стара цена: 295.00 лв., спести: 25%
Потегляне от: София, Русе, Велико Търново, Ботевград
222.00 лв.
22.07.2021 05:00ч. стара цена: 295.00 лв., спести: 25%
Потегляне от: София, Русе, Велико Търново, Ботевград
222.00 лв.
03.09.2021 05:00ч. стара цена: 295.00 лв., спести: 25%
Потегляне от: София, Русе, Велико Търново, Ботевград
222.00 лв.
23.09.2021 05:00ч. стара цена: 295.00 лв., спести: 25%
Потегляне от: София, Русе, Велико Търново, Ботевград

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, ул. "Уилям Гладстон" 46
Телефон: 0700 10 403 и 02 980 74 85
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (N 15 921 1315 0000501313 при ЗАД "Армеец" с обхват до 26.11.2016г.), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 19:00 часа,
събота от 10:00, до 16:00 часа, неделя - почивен ден

Коректност на партньора:      

цена:

22200 лв.


плати капаро 30.00 лв. доплати 192.00 лв.
спести 25% стойност 29500 лв. спести 7300 лв.
  7 закупени