цена:

298000 лв.

спести 20%
1 2 3 4 5 6 7 8
  Автобусна екскурзия до АЛБАНИЯ..   Екзотична почивка в Доминикана през..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 * Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 * Ваучерът включва: Самолетен билет с включени летищни такси; 7 нощувки в избрания от вас хотел, на съответна база изхранване ; Трансфер летище - хотел – летище; 
 * Aко сте използвали услугата за заплащане само на капаро, след закупуването на ваучера се задължавате да доплатите останалата сума в офис на Караджъ Турс, в случай че не сте, ваучерът не подлежи на възстановяване;
 *След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 7 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните доплащанията към пакета;
 * Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места на тел: 02/ 987 77 00. 
 * Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна.
 * Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане; 
 * Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя; 
 * След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност; 
 * Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й;

IBEROSTAR DOMINICANA - Екзотична почивка в Доминикана през 2021

 Самолетна почивка до Доминикана с директен полет от София

Цените са с ранни записвания или до изчерпане на промоционалните места!

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ:28.01.2021; 04.02.2021; 11.02.2021; 18.02.2021; 25.02.2021; 04.03.2021; 11.03.2021;

Пакетът включва:   
  • Самолетен билет с чартърен полет и включени летищни такси;
  • Един салонен багаж до 4 кг. и  чекиран багаж 20 кг.;
  • Трансфер летище-хотел-летище 
  • 7 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”  с покритие 20000 евро и покритие за Covid

Пакетът не включва:  
  • Допълнителни екскурзии на място и разходите от личен характер;
  • Застраховка отмяна на пътуване
  • доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
  • Горивна такса –обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)

COVID 19:
-При пристигане в Доминикана НЕ се изисква предоставяне на PCRтест -Всички пътуващи трябва 24 часа преди влизане и напускане на Доминикана  да попълнят QR code-https://eticket.migracion.gob.do/Обяснително видео какда се попълни формуляраи често задаванивъпроси можете да видите на следния линк-https://viajerodigital.mitur.gob.do/home-en/

ВАЖНО!
Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.

!!! За пътуване до Доминиканска Република се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.

Полетна информация-
Летище SOF-PUJ Излита 22:00 Каца 07:00 +1
Летище PUJ-SOF Излита 20:00 Каца 05:50 +1

Часовете на полетите са посочени в местни времена-Полетното разписание подлежи на препотвърждение.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100
(Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи -20 дни преди отпътуване).

Почивки в Доминикана с чартърен полет от София
Дати на заминаване –всеки четвъртък от 28.01.2021г. до 11.03.2021г.7 нощувки / 10дни

Програма:

Първи ден
Среща на Летище София за чартърен полет до Пунта Кана-Доминикана,изпълняван от  авиокомпания Gullivair с номер на полета TJJ 901 в 22:00 ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.

Втори ден
Кацане на летището в Пунта Кана в 07:00ч. Посрещане от фирма-партньор. Трансфер до избрания хотел.Трансфера се извършва с лицензиран автобус. При пристигане, посрещане от персонала на хотела, настаняване. Свободно време.Нощувка.

Трети –Осми ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителни екскурзии.

Девети ден
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище Пунта Каназа чартърен полет до София, изпълняван от  авиокомпания Gullivairс номер на полета TJJ 902в 20:00 ч.Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час. След това излита за София.

Десети ден
Кацане на летище София в 05:50ч.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
-Авансово плащане от 500 ЕВРО депозит на човек при записване;
-Доплащане: 14 дена преди датата на отпътуване;

2. Необходими данни за всички пътуващи :
-Три имена на латиница по международен паспорт;
-Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
-Номер на паспорт и дата на валидност;

*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни

3.  Анулационни срокове:
3.1.Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% отцената на пътуването.
-Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70%от цената на пътуването;
-Ако направената анулация е 15 и по-малко днипреди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USDe 1.18.

Поради постоянно променящите сецени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада са калкулирани с параметри $780/тони 1 евро = 1,18долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ:Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременнопътниците.

Важно:За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител –и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случайче детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

Важна информация:

За пътуване до Доминиканска Република се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.

Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е до 31.01.2021г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер.

Възможни дати за тръгване

2993.00 лв.
25.02.2021 22:00ч. стара цена: 3744.00 лв., спести: 20%
Потегляне от: София
2993.00 лв.
04.03.2021 22:00ч. стара цена: 3744.00 лв., спести: 20%
Потегляне от: София
2993.00 лв.
11.03.2021 22:00ч. стара цена: 3744.00 лв., спести: 20%
Потегляне от: София

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, ул. "Уилям Гладстон" 46
Телефон: 0700 10 403 и 02 980 74 85
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (N 15 921 1315 0000501313 при ЗАД "Армеец" с обхват до 26.11.2016г.), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 19:00 часа,
събота от 10:00, до 16:00 часа, неделя - почивен ден

Коректност на партньора:      

цена:

298000 лв.


плати капаро 1000.00 лв. доплати 1980.00 лв.
спести 20% стойност 372700 лв. спести 74700 лв.
  5 закупени