цена:

27900 лв.

спести 23%
1 2 3
  Спа Уикенд в Букурещ - автобусна..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 * Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 * Ваучерът включва: транспорт, 2 нощувки  и 2 закуски в хотел 2*/3* в района на Загреб;
 * Aко сте използвали услугата за заплащане само на капаро, след закупуването на ваучера се задължавате да доплатите останалата сума в офис на Караджъ Турс, в случай че не сте, ваучерът не подлежи на възстановяване; 
 *След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 5 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните доплащанията към пакета;
 * Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна; За смяна на дата (при възможност) се налага наказателна такса в размер на 30.00 лв. на човек;
 * Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане;
 * Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя;
 * След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност;
 * Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й.

Екскурзия до Загреб, Тракошчан, Вараждин и Плитвичките езера

Екскурзия до Загреб, Тракошчан, Вараждин и Плитвичките езера

Възможност за отпътуване по маршрути от: 
1/  Отпътуване от Варна в  23.00ч. по маршрут:
Варна - Шумен - Търговище - В. Търново - Севлиево - Ловеч - Ботевград - София
2 / Отпътуване от Варна / Бургас в  23.00ч. по маршрут:
Добрич - Варна - Бяла - Обзор - Слънчев Бряг - Несебър - Поморие - Бургас - Карнобат - Ямбол - Сливен - Нова загора - Ст. Загора - София
3 / Отпътуване от Кърджали в  02.30ч. по маршрут:
Кърджали -  Хасково - Димитровград - Пазарджик - Ихтиман - София
4/ Отпътуване от Гоце Делчев в 02.30ч. по маршрут:
Гоце Делчев - Разлог - Банско - Якоруда - Юндола - Велинград - Пазарджик - София

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт София - Загреб - София с лицензиран туристически автобус или микробус,
 • Всички пътни, градски и магистрални такси по маршрута
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в района на Загреб
 • Вечерна пешеходна разходка в Загреб;
 • Бонус: Панорамна нощна обиколка на Белград;
 • Допустим багаж в автобуса - 1 куфар до 30 кг. на човек;
 • Придружител от фирмата организатор по време на пътуването;
 • Обслужване на място от фирмата партнъор;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни е БЕЗПЛАТНО;
 • 2 вечери в ресторанта на хотела - 48 лева при минимум 20 записани туристи;
 • Целодневна екскурзия до замъка „Тракошчан“ и Вараждин - 49 лева при мин 20 човека
 • Екскурзия до Национален парк "Плитвички езера" - 45 лева при мин 20 човека
 • Медицинска застраховка с Асистанс; 
 • Разходи от личен характер;
 • Градски такси за хотелите по маршрута 9 лева на човек (заплаща се задължително към пакета);
 • Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" с покритие за Ковид-19 струва от 1,5% до 2,7% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация и съгласно условията на ЗК.
   
 • Доплащане за Трансфер от Кърджали, Хасково, Димитровград, Пазарджик, Ихтиман до София при записани 40 човека - 40лв. на човек;
 • Доплащане за Трансфер от Добрич, Варна, Бяла, Обзор, Слънчев Бряг, Несебър, Поморие, Бургас, Карнобат, Ямбол, Сливен, Нова загора, Ст. Загора до София при записани 40 човека - 40лв. на човек;
 • Доплащане за Трансфер от Бургас, Айтос, Карнобат, Сливен, Ст. Загора, Пловдив, Пазарджик до София при минимум 40 човека - 60лв. на човек;
 • Доплащане за Трансфер от Кърджали, Хасково, Димитровград, Пазарджик, Ихтиман до София при записани 40 човека - 60лв. на човек.

 
Програма:
Ден 1
Отпътуване от началния пункт , заложен по екскурзионния план.Отпътуване от София в 06:30 часа от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет) по маршрут София. Преминаване през ГКПП Калотина и Градина. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб.
Включено в пакета: 
Вечерна пешеходна разходка в Загреб: централният площад "Бан Йелачич", Старият град със средновековните квартали Каптол и Градец; Катедралата; Кървави мост; Каменната порта с чудотворната икона на Благословената Дева Мария и Христос; църквата "Св. Марко"; Парламентът. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

Ден 2 
Закуска в хотела.
Свободно време за шопинг или посещение на някои от многобройните галерии и музеи в Загреб (необходимо е ползване на градски транспорт) или екскурзия по желание:
Екскурзия по желание: Целодневна екскурзия до замъка „Тракошчан“ и Вараждин: посещение на реставрирания средновековен замък „Тракошчан“, изграден като укрепление по северозападната хърватска граница през 13 век. Следобед пешеходна разходка и свободно време във Вараждин, един от най-добре запазените барокови градове на Хърватия. Връщане в Загреб. Свободно време за разходки. 
По желание: при предварителна заявка вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 3 
Закуска в хотела.

Свободно време за разходка или екскурзия по желание: 
Екскурзия по желание: 08:30 ч. Целодневна екскурзия до Национален парк „Плитвички езера“ – една от най-красивите местности в Хърватия: разходка по един от туристическите маршрути за разглеждане на Долните езера с най-високия в Хърватия водопад Велики слап (препоръчва се носенето на удобни спортни обувки). Връщане в Загреб късния следобед. Свободно време за разходка.
По желание: при предварителна заявка вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска в хотела..

Отпътуване за България. По пътя Бонус – панорамна нощна обиколка на Белград. Пристигане в София след полунощ.


Условия за пътуване:
Забележка: 

    Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
    Програмата се осъществява при минимум 45 записани туристи!
    В екскурзията могат да се включат клиенти от  Русе, Велико Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора. Всеки самостоятелно се придвижва до пунктовете, на които може да се прикачи към групата, пътуваща по маршрут София, Ихтиман, Шел Пазарджик, Пловдив, Шел Хасково, Харманли и Капитан Андреево;
    Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 15 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
    При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
    При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 30 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
    При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 40 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
    При група от 25 до 30 туристи се доплащат 50 лева/ човек;
    Допълнителни изисквания: туристите пътуват с международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
    При драстично увеличение на цените на горивата в възможна появате на допълнителна горивна такса;
    Записването за екскурзията става след сключване на договор,  представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт.
    № на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1 ви до 5 ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса.
    Пакетът не може да се използва от граждани с турски паспорти.
    Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
    Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 3 месеца от датата на отпътуване.
    Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
    За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.
    Екскурзията се осъществява при минимум 45 човека /за всяка група/.Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 5 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта.

Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е  до 13.12.2021г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер.

Възможни дати за тръгване

279.00 лв.
30.03.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Русе, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора, Плевен, Търговище, Шумен, Велинград
279.00 лв.
21.04.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Русе, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора
279.00 лв.
28.04.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Харманли, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Русе, Велико Търново, Габрово, Казанлък, Стара Загора
279.00 лв.
20.05.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Казанлък, Стара Загора
279.00 лв.
29.06.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Слънчев бряг, Бургас, Русе, Велико Търново, Казанлък, Стара Загора, Велинград, Гоце Делчев
279.00 лв.
03.08.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Велинград, Гоце Делчев
279.00 лв.
02.09.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Казанлък, Стара Загора, Гоце Делчев
279.00 лв.
21.09.2022 06:30ч. стара цена: 360.00 лв., спести: 22%
Потегляне от: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Казанлък, Стара Загора, Велинград, Гоце Делчев

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, София 1202, ул. Георги Бенковски 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Задължителна застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица №00088321/13062110000184/26.02.2021 г. с валидност до 30.04.2022 г. издадена от ЗК "Лев Инс" АД с адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 18:00 часа

Коректност на партньора:      

цена:

27900 лв.


плати капаро 25.00 лв. доплати 254.00 лв.
спести 23% стойност 36000 лв. спести 8100 лв.
  7 закупени