За нас

Супер сделките на РЕАЛНИ цени! За теб е!

SUPERDEAL.BG е създаден специално за ТЕБ, търсещия новото, различното и най-вече винаги СУПЕР изгодното предложение. Затова ние ти предлагаме уникални сделки всеки ден.

SUPERDEAL.BG е ефективен електронен посредник между компании и потенциални клиенти, търсещи винаги най-добрите условия. Ние следваме и прилагаме утвърдени международни практики в областта на интернет търговията.

Екипът на SUPERDEAL.BG има богат опит и познания в сферата на интернет услугите. Стремим се да даваме най-доброто от себе си, за да останете доволни. Ние знаем как да Ви заинтригуваме, предлагайки винаги най-новото и най-интересното за Вас.

Успехът на тази идея - работим така, че и потребители, и партньори печелят с нас.

Ползите от SUPERDEAL.BG:

За потребителя – Закупуването на ваучер от SUPERDEAL.BG, осигурява всички сделки на СУПЕР изгодна цена без да губите време и средства за търсене и проучване!

За компанията - Търсите нов и ефективен начин за популяризиране? Партньорството със SUPERDEAL.BG Ви предоставя възможност да се възползвате от реклама в национален мащаб. Чрез нас привличате много нови клиенти и се възползвате от удобството на предплатената към Вас услуга!