Правни аспекти
1. Караджъ Турс Интернешънъл ООД е дружество, надлежно регистрирано като Оператор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). С приемането на общите условия във връзка с продажбата на ваучери за различни стоки или услуги по електронен път, клиентът се съгласява предоставените от него лични данни: име, фамилия, адрес, пол, телефон и електронна поща (всички наричани общо „Лични данни”), да бъдат съхранявани, обработвани и ползвани от посредника в качеството му на оператор на лични данни. Всички предоставени от потребителите лични данни се съхраняват, обработват и използват от посредника за горепосочените цели на регистрацията на потребителите и съобразно политиката на дружеството и действащото законодателство.
2. Фирмата може да разкрие вашите данни на трети лица, в случай на законови нарушения. Вашите лични данни ще бъдат предаде на съответните контролни органи, с цел защита на държавната сигурност или обществена безопасност, както и за преследване на престъпления.
3. Докато клиентът въвежда детайлите на своята карта по време на плащане или на автентикационната страница на банката-издател по време на процеса на проверка за автентичност и по време на плащане през системата на ePay.bg и eBG.bg, екипът на фирмата няма достъп до съдържанието на поверителни данни, обменящи се между картодържателя и банката или ePay.bg и eBG.bg, независимо от факта, че сделката се осъществява в интернет страницата на сайта. За да бъдат предпазени от злоупотреба при плащане с Visa или MasterCard карта, на клиентите се прилагат най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации.
4. На някои страници използваме Cookies - „Куукис“, за да направим ползването на нашия сайт атрактивно и за да бъде възможно използването на определени функции. Това са малки текстови файлове, които се съхраняват на вашия компютър. „Куукис“ не причиняват повреди на вашия компютър и не съдържат вируси. „Куукис“ от нашия уебсайт не събират никакви лични данни за вас. Можете да изключите употребата на „Куукис“ по всяко време от настройките на вашия браузър. Като резултат, „Куукис“ се използват на нашите уебсайтове единствено за времето на престой, за целите на анонимни статистически оценки и за подобряване на функционалността на уебсайта. Повечето използвани „Куукис“ след излизане от сесията биват изтрити от твърдия ви диск. Други „Куукис“ остават на вашия компютър и по този начин става възможно разпознаването на вашия компютър при следващата ваша визита (т.нар постоянни „Куукис“). На нашите доставчици не се позволява чрез „Куукис“ да събират, преработват и използват лични данни от нашия сайт.
5. Караджъ Турс Интернешънъл ООД използва различни Tracking-Systeme - системи за проследяване на трети страни, като Google Analytics, интернет услугата на Google Inc. Google Analytics използва така наречените „Куукис“ - текстови файлове, които се запазват на вашия компютър и по този начин става възможно да се анализира използването на сайта. Чрез "Куукис" генерираната информацията за използването на този сайт (включително и вашия IP адрес) се съхранява на сървър Google в САЩ. Google ще използва тази информация за оценка на използването на уебсайта, съставяне на доклади за дейността, за уебсайт оператори и предоставяне на друго използване на сайта и интернет услуги. Google ще предаде тази информация на трети лица, освен ако се изисква от закона или от трети лица процеса на обработка на тези данни от името на Google. Google няма да свърже Вашият IP адрес с други данни, съхранявани от Google. Потребителят може да откаже използването на „Куукис“ , като изберете подходящите настройки на вашия браузър. Фирмата иска да отбележи, че в този случай не можете да използвате всички функции на този сайт. Използвайки този сайт потребителя се съгласява с обработката на вашите данни от Google по начина и с цел, описани по-горе.
6. Сайтът на фирмата - www.superdeal.bg, както името Superdeal.BG, логото и други свързани имена, дизайни, имена на продукти, имена на приложения и свързани лога са собственост и търговски марки на Караджъ Турс Интернешънъл ООД и не могат да бъдат използвани, копирани или имитирани изцяло или частично, без изричното предварително писмено съгласие на Караджъ Турс Интернешънъл ООД. В допълнение, видът и цялостният облик на Сайта (включително всички заглавия на страници, персонализирани графики, икони на бутони и скриптове) представляват марка за услуги, търговски марки и/или търговски облик на Караджъ Турс Интернешънъл ООД и не могат да бъдат копирани, имитирани или използвани, било то изцяло или частично, без изричното предварително писмено съгласие на Караджъ Турс Интернешънъл ООД.
7. Партньорът на Караджъ Турс Интернешънъл ООД декларира, че е собственик или че е получил необходимото съгласие на собственика за всички и всякакви материали, които са публикувани на сайта по повод публикуването на негова оферта. Партньорите си запазват всички авторски права и други права на услугата, както и публикуването на съдържанията, информацията, снимките, видео и база данни. Промяната, възпроизвеждането, публикуването, оповестяването на трети лица и/или други форми на използване на защитени собственост без предварително писмено съгласие на посредника и/или съответния партньор е изрично забранено.
8. Караджъ Турс Интернешънъл ООД не поема отговорност към лица за причинени преки или косвени щети, свързани с тези материали. Караджъ Турс Интернешънъл ООД не носи отговорност за съдържанието на уебсайтове, поддържани и управлявани от трети лица и затова сваля тези отговорности за всички връзки на този сайт, водещи към други уебсайтове. Посредникът не отговаря за съдържанието на сайтове достъпни чрез публикувани на Сайта хипервръзки (препратки, линкове), съгласно разпоредбите на Закона за електронната търговия.
9. Караджъ Турс Интернешънъл ООД се стреми да постигне оригинален и информативен уебсайт. В същото време е нужно да разберете, че Караджъ Турс Интернешънъл ООД е длъжна да защити интелектуалната си собственост, включително своите патенти, търговски марки и авторски права. Следователно, моля разберете, че никакво разрешение за употреба на интелектуалната собственост, принадлежаща на Караджъ Турс Интернешънъл ООД или интелектуалната собственост на трети лица не се дава чрез този уебсайт.
 
© Copyright Караджъ Турс Интернешънъл ООД, София, България. Всички права запазени. Авторските права и всички други права на интелектуална собственост в материали - текстовете, снимките, графиките, звуковите файлове, анимираните файлове, видео файловете, съдържащи се на сайта -www.superdeal.bg са предмет на авторско право и защита на интелектуалната собственост и са собственост на Караджъ Турс Интернешънъл ООД. Тези обекти не могат да се копират за комерсиални цели или дистрибуция, нито могат да се променят или публикуват в други сайтове.