Обслужване на транзакции
Условия за обслужване на транзакции с банкови карти
Този документ е част от Условията за ползване на SuperDeal.BG.

За "Караджъ Турс Интернешънъл" ООД
Уеб сайтът SuperDeal.BG е собственост на "Караджъ Турс Интернешънъл" ООД, ЕИК: BG131323312, със седалище и адрес на управление: гр.София, ул. Граф Игнатиев 24, етаж 1, офис 1, телефон: 02 987 77 00, e-mail адрес: info@karacitours-bg.com.

Предлагани услуги и стоки
Предлаганите в SuperDeal.BG продукти са широк асортимент услуги или стоки, предоставяни от различни фирми, които се представят под формата на промоционални дневни оферти. В страницата на всяка оферта е обявено подробно описание, съдържание, количество, цена, както и фирмата-доставчик.

Ценова политика
Всички обявени цени в SuperDeal.BG са в български левове. Цените са крайни, с включен ДДС 20%.

Лични данни
"Караджъ Турс Интернешънъл" ООД гарантира защитата на личните данни на клиентите чрез Условията за ползване на SuperDeal.BG. Електронните транзакции с банкови карти се извършват посредством онлайн разплащателната система ePay.bg, гарантираща сигурността им. SuperDeal.BG не съхранява номера на банкови карти.

Работа с клиенти
Поради спецификата на услугата си, SuperDeal.BG не предлага на клиентите възможност за отказ на вече направена поръчка и връщане на осъществено плащане. При извършване на покупка, всеки клиент, съгласявайки се с посочените условия, сключва договор с фирмата, осигуряваща конкретната оферта. "Караджъ Турс Интернешънъл" ООД не е страна по договора между клиента и съответната фирма.

При определени ситуации, в които клиентът е заплатил цената на дадена оферта, но в последствие офертата не се осъществява, "Караджъ Турс Интернешънъл" ООД възстановява на клиента заплатената сума само при съгласие от страна на търговецът.

Други особености
Всички други условия и особености са посочени в Условията за ползване на SuperDeal.BG и в условията към конкретната оферта, предмет на покупко-продажбата.