цена:

36600 лв.

спести 19%
1 2 3
  Нова Година 2019 в Гърция в хотел Yakinthos..   Азербайджан - Земята на вечния огън,..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 * Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 * Ваучерът вкюлючва: транспорт, 3 нощувки  и 3 закуски  в Hotel Srbija 3*; ;
 * Aко сте използвали услугата за заплащане само на капаро, след закупуването на ваучера се задължавате да доплатите останалата сума в офис на Караджъ Турс, в случай че не сте, ваучерът не подлежи на възстановяване;
 *След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 7 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните доплащанията към пакета;
 * Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места на тел: 02/ 987 77 00.
 * Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна; За смяна на дата (при възможност) се налага наказателна такса в размер на 30.00 лв. на човек;
 * Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане; 
 * Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя; 
 * След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност; 
 * Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й;

Топ Оферта за Нова Година 2019 в Белград с 3 нощувки, 3 закуски в Hotel Srbija 3* + Новогодишна Гала Вечеря !

Дата на отпътуване: 30.12.2018г. - 02.01.2019г.
Потвърдено пътуване!

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
 •     Транспорт София - Белград - София с лицензиран туристически автобус или микробус;
 •     3 нощувки с 3 закуски в Hotel Srbija 3*;
 •     Новогодишна Гала вечеря в ресторанта на Hotel Srbija 3* с богато меню и неограничено количество алкохол;
 •     Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Белград;
 •     Посещение на гр. Ниш -  един от най-старите градове на Балканите, наричан "Портата между Изтока и Запада" и свободно време за покупки и разходка.


ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
 •     Програми по желание;
 •     Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута Ниш, Белград - 30лева / задължително/;
 •     Градска такса ( city tax) за 2*/ 3* хотел 2.50 евро на човек на ден ( 7.50 евро за целия престой)
 •     Медицинска застраховка с Асистанс - 2лв. на ден, общо 8лв. (заплаща се допълнително към пакета);
 •     Медицинска застраховка с Асистанс от 65 до 79 години общо 16лв. (заплаща се допълнително към пакета);
 •     Комбинирана екскурзия - автобусно - пешеходен тур из историческите забележителности на Белград - 30 лева на човек.;
 •     Посещение на Нови Сад - столицата на Войводина;
 •     Входни такси за музеите по програма;
 •     Разходи от личен характер.


ИНТЕРЕСНО Е ДА ЗНАЕТЕ:  За клиенти желаещи да пътуват с индивидуален транспорт се приспадат 30 лв от транспорта и 30 лв за Комбинирана екскурзия - автобусно - пешеходен тур из историческите забележителности на Белград и посещение на гр. Ниш , които биха могли да се посетят индивидуално.

Програма:
1 Ден - 30.12.2018 София – Белград – 420 км.
Отпътуване от София – Автогара "Сердика" в 07:00 ч. по маршрут София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане  около обяд в Белград. Екскурзия срещу доплащане: Панорамна туристическата програма в Белград,  която включва посещение на катедралния храм ”Св.Сава”, най - големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, Площад “Теразие”. Настаняване в избрания хотел от вас. Свободно време за почивка и разходка. Нощувка.

2 Ден - 31.12.2018 – Белград  –  Нови Сад – Белград
Закуска.
Свободно време за разходка, покупки и приготовление за  ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2018 г. или екскурзия по желание срещу доплащане. Посещение на Нови Сад - столицата на Войводина и вторият по големина град на Сърбия. Разглеждане на крепоста "Петроварадин" и забележителностите на Нови Сад. Свободно време за обяд и разходка в центъра на града. Около 15.30 ч. отпътуване за Белград.
19:00ч./19:30 ч. Новогодишна Гала вечеря  в ресторанта на хотел Hotel Srbija 3*.

3 Ден - 01.01.2019 – Белград
Закуска.
Свободно време за разходка, покупки или екскурзия по желание срещу доплащане.
Вечерта – по желание, посещение на сръбски ресторант “кафани” на Скадарлия. Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници, писатели, а през лятото идват и много туристи. Ще се насладите на изключителната сръбска кухня и живата музика на сръбски оркестър.

4 Ден - 02.01.2019  – Белград – София
Закуска.
Отпътуване от Белград в посока гр. Ниш - един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада” и свободно време за покупки и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Условия за пътуване:
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Всички клиенти  задължително доплащат за допълнителна медицинска застраховка в офисите на фирмата при резервация;
Необходими документи за екскурзия Нова Година в Белград: Задграничен паспорт или лина карта с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;
№ на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1 ви до 5 ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса.
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Начин на плащане: Ако офертата е на промоционална цена, заплащането трябва да бъде извършено в размер на 100 % до обявената промоционална дата. Ако офертата не е на промоционална цена то заплащането може да бъде извършено с депозит 50% и доплащане 14 дни преди заминаване. При оферти свързани с предстоящи празнични или специални програми, като Великден, Майски празници, Септемврийски програми, Коледа, Нова Година, Формула 1 и тн. заплащането трябва да бъде направено 14 дни преди датата на заминаване, освен ако не е упоменато друго условие. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.

Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е от 16.08.2017 до 18.11.2018г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер.

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, София 1202, ул. Георги Бенковски 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Задължителна застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица №00088321/13062110000184/26.02.2021 г. с валидност до 30.04.2022 г. издадена от ЗК "Лев Инс" АД с адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 18:00 часа

Коректност на партньора:      

цена:

36600 лв.


плати капаро 50.00 лв. доплати 316.00 лв.
спести 19% стойност 45000 лв. спести 8400 лв.
  6 закупени