цена:

9300 лв.

спести 17%
1 2 3 4
  Спа уикенд в Букурещ 2019 - модерното..   Спа уикенд в Букурещ 2019 - модерното..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
* Ваучера включва транспорт, 1 нощувка, 1 закуска в Хотел 2/3* в Букурещ  и водач от фирмата организатор;
* Ваучерът е за един човек, настанен в двойна стая;
* Градски такси за хотелите по маршрута 3.60 евро / 7 лева на човек (заплаща се задължително към пакета);
* След закупуване на ваучер е необходимо в срок от 7 дена да сключите договор за организирано пътуване в офис на "Караджъ Турс";
* Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане;
* След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност;
* Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й.

Спа уикенд в Букурещ 2019 - модерното лице на Румъния с тръгване от Русе

Автобусна екскурзия до Букурещ.
Възможност за отпътуване от София и Велико Търново (при минимум 20 човека),
Варна, Шумен, Разград (при минимум 20 човека) и Русе.


Посочените цени са валидни до изчерпване на промоционалните места ! Местата са ограничени !

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт България – Румъния - България с лицензиран туристически автобус или микробус;
  • 1 нощувки в избрания от Вас хотел;
  • 1 закуски в избрания от Вас хотел;
  • Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния.
ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Градски такси за хотелите по маршрута 3.60 евро / 7 лева на човек (заплаща се задължително към пакета);
  • Медицинска застраховка с Асистанс 4 лева на човека за целия период за лица над 65г 8 лева;
  • Разходи от личен характер;
  • Панорамна - пешеходна екскурзия на Букурещ - 20лв.;
  • Входните такси на посещаваните обекти.

Цените за Терме Букурещ за престой от 4 часа и 30 минути.
Вариант 1 - зона Галакси /за посетители от всички възрасти, вкл. деца/:
Възрастен – 30 лв
Студенти и пенсионери – 25 лв
1 възрастен и 1 дете /3-16 години/ - 47 лв
2 възрастни и 1 дете /3-16 години/ - 74 лв
2 възрастни и 2 деца /3-16 години/ - 94 лв
деца от 3 до 16г. - 22лв
деца под 3 години – безплатно
Вариан 2 -  зона Палмата – за посетители над 16 години /вкл. достъп до Галакси/
Възрастен – 33 лв
Студенти и пенсионери – 28 лв
Вариан 3 - Елисиум– за посетители над 16 години /включва достъп до Галакси и Палмата/
Възрастен – 44 лв
Възможно е да ползвате собствени хавлии и халат. Може и да наемете на място - наем хавлия – 7,50 лв, наем халат – 11 лв.

Програма:
Ден 1
Отпътуване от София - автогара Сердика (бивш Трафик Маркет) по маршрут София/Варна – Велико Търново – Русе – Букурещ.
Около обяд пристигане в Букурещ. Настаняване в хотела. Свободно време или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание - Панорамна и пешеходна екскурзия на Букурещ; Триумфалната арка, Народният театър-символ на театралната бохема, храмът на музиката „Атене” – концертен и фестивален център, една от емблемите на Букурещ, Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построена на площ от 45дка от 20 000 работници при управлението на Николае Чаушеско, площадът на Революцията, площадът на Победата.
Екскурзия по желание - Традиционна румънска вечеря с програма. Нощувка

Ден 2
Закуска.
Целодневно посещение. Терме Букурещ - Тропическия рай на Балканите (входните такси не са включени в цената). 17:00 ч. отпътване за България. Около 23:30 ч. пристигане в София/Варна.
Разположена на север от Букурещ, само на 10 минути от града, Терме Букурещ е уелнес концепция, за модерния начин на живот, посветена на доброто ви изкарване. Загрижеността за един балансиран начин на живот е пренесена в представата за почивка и за пълно откъсване от забързаното градско ежедневие. 

Условия за пътуване:
Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
Срок за записване: до запълване на свободните места.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 10 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
Важно: Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за  разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване в офисите на фирмата или в съответната агенция, където е направена резервацията.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
Туроператорът има сключена застраховка 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД "АРМЕЕЦ"- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".
Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!


Офертата е предоставена от Караджъ Турс Интернешънъл ООД, ЕИК BG131323312. Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е от 23.09.2014г. до 08.04.2019г. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум два ваучера.

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, София 1202, ул. Георги Бенковски 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Задължителна застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица №00088321/13062110000184/26.02.2021 г. с валидност до 30.04.2022 г. издадена от ЗК "Лев Инс" АД с адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 67А.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 18:00 часа

Коректност на партньора:      

цена:

9300 лв.


плати капаро 30.00 лв. доплати 63.00 лв.
спести 17% стойност 11200 лв. спести 1900 лв.
  15 закупени